• Je krijgt een prachtige bos zonnebloemen, je droomtas of je lievelingsgeurtje van je lief, terwijl je snakt naar een arm om je heen, die maar niet komt.
  • De vuilnis staat buiten en de vaatwasser is uitgeruimd, maar het liefst wil je dat je partner tijd inruimt voor een goed gesprek.

 

Herkenbaar? Het kan ook anders en ik laat je graag zien hoe.

 

‘De workshop brengt je nog dichter bij elkaar doordat je begrijpt waarom een teken van liefde soms niet zo door de partner wordt opgevat. Een avond vol inspiratie!’ – Antoine en Patricia

 

Mensen ervaren en uiten hun liefde op verschillende manieren. Ze vinden verschillende dingen belangrijk in een relatie. Soms – dat komt vaker voor dan je denkt – versta je elkaar niet, omdat je een andere liefdestaal spreekt. Ontdekken wat dit betekent – en wat je ermee kunt doen – hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

 

Wil jij je partner het gevoel geven dat je van hem of haar houdt?

Wil jij voortaan met het juiste cadeautje aankomen – ook al betekent dit dat je de vaatwasser vaker uit moet ruimen?

Wil jij ontdekken welke liefdestaal jij en je partner spreken?

 

Kom dan naar de workshop ‘DE TALEN VAN DE LIEFDE’

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de 5 talen van de liefde. Je krijgt verschillende oefeningen die bij een van de talen passen. Je gaat ervaren welke taal je fijn vindt, en welke niet. Je ontdekt op welke manier je partner en jij liefde naar elkaar uiten. Je brengt direct een frisse noot in je relatie als je begrijpt hoe je je lief echt een plezier kunt doen.

 

‘Door de workshop van Astrid kom je erachter wat jouw liefdestaal is en wat jij nodig hebt om jou ‘liefdestank’ weer te vullen.’  – Naomi

 

Wat levert de workshop op?

  • Nieuwe inzichten waardoor je relatie (nog) leuker wordt.
  • Ideeën die je direct kunt uitvoeren om je relatie fris te houden.
  • Je begrijpt waardoor misverstanden tussen jullie ontstaan.
  • Vreugde en plezier als je elkaar opnieuw ontdekt.

 

De workshop is een lichte en ontspannen middag of avond met tijd en aandacht voor elkaar.

 

Ook als je partner niet meekomt, ben je van harte welkom. Je leert hoe jij zelf je relatie kunt opfrissen en daarmee leuker maakt.

 

* Door de luchtige toon van het programma is deze workshop ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeest. De workshop wordt dan speciaal voor jullie gegeven en op verzoek aangepast. Spreekt dit je aan? Neem contact met mij op voor mogelijkheden. *

 

Praktisch

Data workshop:

7 september 2019 van 14.30 – 17.30 uur

De workshop is in het Paleis Hotel, Molenstraat 26 in Den Haag. De investering is € 97,- incl. btw. Kom je samen met je partner dan is de investering € 147,- incl. btw.

Er is plek voor 8 personen.

 

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Met hoeveel personen neem je deel?

Toelichting (optioneel)