Wil jij:

  • Je relatie nog leuker maken?
  • Een frisse noot toevoegen aan je relatie?
  • Verdieping brengen in je relatie?
  • Of een leuke avond samen met je partner?

 

Kom naar de workshop DE TALEN VAN DE LIEFDE!

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de 5 talen van de liefde waar Gary Chapman over schrijft. Mensen ervaren en uiten op verschillende manieren hun liefde. Als je partner zich uitdrukt op een manier die jij niet begrijpt, komt de liefde soms niet over. Zo denkt hij dat hij jou een plezier doet met een cadeau, terwijl jij denkt, leuk zo’n cadeautje, maar ik heb liever dat je tijd hebt om samen iets te doen. Als je ontdekt welke liefdestaal jij en je partner spreken, breng je verdieping in je relatie, waardoor jullie relatie nog leuker wordt.

 

Wat leer je in de workshop?

Tijdens de workshop leer je welke 5 liefdestalen er zijn. Je ontdekt op welke manier jij en je partner jullie liefde uitten. Door theorie, praktische voorbeelden en zelf aan de slag te gaan, leer je hoe je jouw partner nog beter begrijpt.

 

Wat levert de workshop je op?

Je leert elkaar nog beter kennen, je krijgt nieuwe inzichten waardoor je relatie nog leuker wordt, je gaat vol met ideeën naar huis om je relatie fris te houden, je begrijpt beter waardoor misverstanden ontstaan en je brengt verdieping in je relatie. En bovenal is het een leuke avond samen met je partner, waar je alle aandacht en tijd voor elkaar hebt.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor jou als je:

  • een relatie hebt, je kent elkaar goed en doet leuke dingen samen. Natuurlijk is er ook wel eens wat, dat hoort erbij.
  • het belangrijk vindt dat je relatie goed blijft en om aandacht voor elkaar te houden.

 

Deze workshop is de perfecte gelegenheid om op een lichte en ontspannen manier je relatie te verdiepen. En meer over elkaar te weten te komen.

En wat als je partner niet meekomt? Uiteraard ben je ook van harte welkom. Met alles wat je hier leert kun jij zelf je relatie leuker maken.

 

Praktisch

Data workshop:

7 september 2019 van 14.30 – 17.30 uur

De workshop is in het Paleis Hotel, Molenstraat 26 in Den Haag. De investering is € 97,- incl. btw. Kom je samen met je partner dan is de investering € 147,- incl. btw.

Er is plek voor 8 personen.

 

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Met hoeveel personen neem je deel?

Toelichting (optioneel)

 

Deelnemers over de workshop:

 

Antoine en Patricia:

 Na het enthousiaste verhaal van Astrid bij Business Open besloot ik de workshop cadeau te geven aan mijn vrouw. Niet omdat dit perse nodig was, maar gewoon vanuit het idee dat het eens iets anders was dan een avondje bioscoop of uit eten. Mijn vrouw wist niet goed wat haar te wachten stond. Met de 5 talen van liefde kun je immers alle kanten op. Daarentegen dacht ze: een avond echt samen is altijd leuk, hoelang je elkaar ook kent. Je maakt echt tijd voor elkaar. 

 Wat houden de vijf talen van de liefde in en hoe kun je die inzetten om elkaar nog beter te leren kennen, soms te begrijpen en elkaar in ieder geval nog gelukkiger te maken? De workshop staat in het teken om erachter te komen welke taal jou voorkeur heeft. Naast de theorie geeft Astrid ook praktijk oefeningen voor de avond zelf, maar ook om mee te nemen naar huis en daar nog eens te bezien en te bespreken. Het was een zeer geslaagde workshop. We hebben herinneringen opgehaald en nieuwe gemaakt. Maar ook zeker gelachen met de andere aanwezige mensen, lekker ongedwongen. Kortom een verrassende avond. Juist ook voor stellen die het gewoon heel goed met elkaar hebben. Vooral het inzicht in het feit dat er verschillende talen van liefde zijn, doet je beseffen waarom soms een uiting van liefde niet aankomt bij de ander. Verhelderend! En Astrid begeleidt dit op een uiterst professionele manier, waar respect is voor ons eigen tempo en ze heel goed luistert naar de aanwezigen om zo de volgende stappen te bepalen.  

 Het leuke is ook dat deze vijf talen van liefde workshop ook inzetbaar is naar je kinderen, ouders, familie en vrienden!

Waarom een coach raadplegen. 

We kunnen iedereen die een heerlijke relatie heeft aanraden deze workshop te volgen. Het brengt je nog dichter bij elkaar doordat je begrijpt waarom een teken van liefde soms niet zo door de partner wordt opgevat. Een avond vol inspiratie!

 

Naomi:

Samen met mijn zus ben ik naar de workshop ‘De talen van de liefde’ geweest. We zouden meer leren over de vijf verschillende liefdestalen. Mijn zus en ik hadden nog geen kennis over de verschillende liefdestalen. Met behulp van een korte, maar krachtige uitleg van Astrid en wat laagdrempelige oefeningen kreeg je zelf meer inzicht in de verschillende talen van de liefde. Het was erg leerzaam en interessant. Tevens gaven de oefeningen veel inzichten. Door de workshop van Astrid kom je erachter wat jouw liefdestaal is en wat jij nodig hebt om jouw ‘liefdestank’ weer te vullen. Ook geeft de workshop genoeg stof om dit te bespreken met je partner en erachter te komen wat zijn liefdestaal is!