Het geheim van een sprankelende relatie

 

Wil jij:

  • Jezelf en je partner een mooi cadeau geven?
  • Een frisse noot toevoegen aan je relatie?
  • Verdieping brengen in je relatie?
  • De liefde weer laten sprankelen?

 

 

Kom naar de VIP-dag DE TALEN VAN DE LIEFDE!

Tijdens deze exclusieve VIP-dag neem ik jullie mee in de 5 talen van de liefde waar Gary Chapman over schrijft.

 

Wist je dat mensen op verschillende manieren liefde geven en ontvangen? Iedereen spreekt zijn eigen ‘liefdestaal’. Grote kans dat jouw partner/lief een andere liefdestaal spreekt dan jij. Een voorbeeld: Hij denkt dat hij jou gelukkig maakt met een bos pioenrozen. Met je armen vol bloemen denk jij: ‘Lief dit boeket, maar snapt hij nou echt niet dat ik liever heb dat hij een keer de vaatwasser uitruimt?’

 

Komt dit jou bekend voor? Dan is de VIP-dag iets voor jou.

De VIP-dag is altijd exclusief voor 1 stel, zodat ik alle aandacht voor jullie heb.

 

Wat leer je tijdens de VIP-dag?

Tijdens de VIP-dag leer je welke liefdestaal jij en jouw partner spreken. Dat brengt verdieping in je relatie, waardoor jullie relatie nog leuker wordt. Ik ga samen met jullie aan de slag om te ontdekken welke liefdestaal jij en je partner spreken.

En je gaat nog een stap verder. Want weten wat de liefdestaal van je partner is, wil nog niet zeggen dat je hem ook spreekt. Daarom leer je deze dag ook hoe je jouw liefde naar je partner kunt uiten op zo’n manier dat die liefde ook echt overkomt. Zo bloeit de liefde tussen jou en je partner weer helemaal op. Dankzij de theorie, praktische voorbeelden en door zelf aan de slag te gaan, leer je jouw partner nog beter te begrijpen.

Wat levert de VIP-dag je op?

Tijdens deze VIP-dag hebben jullie de onverdeelde aandacht voor elkaar. Geen werk, kinderen, telefoon of andere sociale verplichtingen, alleen jij en je partner. Het is een cadeau voor elkaar!

Je leert de liefdestaal van je partner te spreken, wat de sleutel is om jullie liefde levend te houden. Je ontdekt nieuwe dingen van elkaar, je leert elkaar nog beter kennen, je begrijpt waardoor misverstanden ontstaan, je krijgt nieuwe inzichten waardoor je verdieping brengt in je relatie. Én je hebt samen meer plezier.

Voor wie is deze VIP-dag?

Deze VIP-dag is voor jou als je:

  • een relatie hebt, je elkaar goed kent en leuke dingen samen doet. Natuurlijk is er ook wel eens wat, dat hoort erbij.
  • het belangrijk vindt dat je relatie goed blijft en om aandacht voor elkaar te houden.
  • van een goede relatie een sprankelende relatie wilt maken.

Deze VIP-dag is de perfecte gelegenheid om je relatie te verdiepen met volledige focus voor elkaar. Én met mijn overdeelde aandacht voor jullie.

Praktisch
We plannen de VIP-dag op een tijdstip dat jullie uitkomt. De VIP-dag duurt van 10.00 – 16.00 uur en vindt plaats op een inspirerende locatie. Er is volop koffie, thee aanwezig én er wordt een lekkere lunch verzorgd.

Aanmelden of meer informatie?

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Met hoeveel personen neem je deel?

Toelichting (optioneel)