Ruimte voor gezonde relaties

Lucht en water, twee heel verschillende elementen die prachtig in elkaar kunnen weerspiegelen. Zo is het ook bij een gezonde relatie, of het nu gaat om de liefde of om familie. Een relatie kan alleen stand houden als je samen bent, maar er ook ruimte is voor jou alleen, als je je geaccepteerd, gehoord en gezien voelt en jullie samen de verdieping vinden waaraan jullie behoefte hebben.

Liefdevol en harmonieus

Ook mijn huidige -gelukkige!- relatie is er een die aandacht blijft verdienen. Ondanks de ongekende hoeveelheid vlinders die we direct hadden toen wij elkaar leerden kennen, hadden ook wij zeker wat hobbels te overwinnen voordat onze relatie zo stabiel werd als hij nu is.

Stel je eens voor: ik zat nog in een relatie, hij was net gescheiden, hij heeft twee kinderen, hij zat op dat moment zonder woonruimte,en zijn moeder kwam in het begin van onze relatie drie maanden bij ons wonen.Er zijn relaties gestrand om minder.

Wat wij nodig hadden was een liefdevolle, harmonieuze balans in onze relatie, met ruimte voor ieder zijn eigen plek, voor ons samen én voorde kinderen.

Relatiecoaching

Ik ben Astrid Landman en ik ben relatiecoach. Via een ongewone weg ben ik mensen met een liefdes relatie gaan leren hoe zij gedrag kunnen ontwikkelen, waardoor zij nog gelukkiger worden in de liefde voor elkaar. Na 15 jaar te hebben gewerkt als jurist heb ik in 2015 het roer omgegooid om een eigen bedrijf in coaching en mediation te starten. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om een goede relatie te hebben en hoe belangrijk het is om je relatie niet als vanzelfsprekend te nemen. Om aandacht voor elkaar te blijven houden en je relatie te blijven verbeteren. Én dat het ook leuk kan zijn om aan je relatie te werken.

Relatiecoach zonder oordeel

Het is mijn kracht om relaties die vastlopen op een elegante manier weer in beweging te brengen, zodat jullie de weg terugvinden naar elkaar. Daarnaast is het mijn passie om stellen die gelukkig zijn met elkaar samen te laten ontdekken hoe zij die liefde levend kunnen houden.

Als coach ben ik direct in de omgang, eerlijk en open. Ik creëer een veilige omgeving waarin jullie allebei de ruimte krijgen om aan te geven wat er in je omgaat en wat je op je hart hebt. Wat verbindt jullie en wat scheidt jullie juist? Ik luister zonder oordeel en schroom niet om juist die onderwerpen bespreekbaar te maken die veel van ons liever uit de weg gaan. Ik geloof dat als we tot de kern kunnen komen, er patronen kunnen worden doorbroken, zodat er een duurzame verandering in jullie relatie plaatsvindt.