Hi, ik ben Astrid Landman

Ik ben expert in zelfliefde en relaties, schrijver en voormalig jurist.

Ik leer mensen om de liefde en vreugde in zichzelf te vinden en te ontdekken wie ze werkelijk zijn. Zodat ze keuzes maken die bij hen passen en het leven creëren dat ze echt willen.

Van gevangen voelen naar vrijheid

Jarenlang had ik een hekel aan het woord passie omdat ik mezelf middelmatig voelde. Als jurist zat ik en een wereld waarin ik me opgesloten voelde, mezelf niet kon voelen en geen uitweg wist.

Een burn-out zorgde voor de omslag. Op dat moment nam ik het besluit om mijn hart te volgen en te gaan doen waar ik blij van wordt. Dat was het begin van mijn weg: van vastzitten, gevangen voelen in een situatie en niet mezelf kunnen voelen naar vrijheid, spelen en creatie.

Het is een pad met hoge toppen en diepe dalen. De beloning is groot. Ik vond de liefde in mezelf en in het leven. En een gevoel van vrijheid die ik iedereen gun.

De enige weg naar vrijheid is de weg naar binnen

Ik ontdekte dat de enige weg naar vrijheid, de weg naar binnen is. Hoe? Met zelfliefde. Zelfliefde is meer dan leuke dingen doen voor jezelf. Het is jezelf helemaal zien in alles wat er is. De mooie en minder mooie dingen. Alles omarmen. En weten dat je het kunt transformeren, omdat je weet wat er in je speelt. Juist door het aan te kijken. Met zachtheid en lichtheid en door te spelen en creëren vanuit jezelf. En dat leidt tot vrijheid. De vrijheid om jezelf te zijn.

Het gevoel van vreugde is mijn inspiratiebron dat ik met de goede dingen bezig ben en op het goed pad zit.

Ontdek jouw pad naar vrijheid

Als coach inspireer ik je om naar jezelf te kijken. Om je eigen pad naar vrijheid te ontdekken.  Om antwoord te zoeken op de vragen ‘Wat wil mijn hart?’, ‘Wie ben ik werkelijk?’ en ‘Hoe ziet mijn leven eruit als ik leef zoals ik het wil?’.

Ik leer je op zoek te gaan naar de liefde en vreugde in jezelf en naar wat jou 100% het gevoel geeft ‘ja, ik leef’! Om jezelf te leren kennen, leuk te vinden en te accepteren precies zoals je bent. Zodat jij de keuzes maakt die bij jou passen, je met kracht en vertrouwen in je leven staat en het leven creëert dat je echt wilt.

Een mooiere wereld

Ik ben ervan overtuigd dat als jij leeft vanuit je hart, je leven leidt vanuit wie je werkelijk bent en je uniekheid en talent inzet voor het groter geheel, de wereld daar mooier van wordt. Een wereld waarin we allemaal doen waarvoor we hier zijn gekomen.