Onderneemster Astrid Landman leert mensen gelukkiger te worden in de liefde

In september 2019 ben ik geïnterviewd door WeesMeer.nl. Het platform voor ondernemers met een gezonden ambitie. Lees hieronder mijn interview.

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Astrid Landman. Ik ben 48 jaar en ik kom uit Vleuten. Daar heb ik tot mijn 20e gewoond. Via IJsselstein en Utrecht ben ik in 2010 terecht gekomen in Den Haag. Sinds 2 jaar woon ik met veel plezier in Voorburg samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen die regelmatig bij ons zijn.

Wat zijn je hobby’s/interesses?

Ik hou van lezen, wandelen, yoga. Ik word blij van een goed gesprek, nieuwe plekken ontdekken op reis, lekker eten samen met vrienden en vriendinnen. En gewoon heerlijk samen zijn met mijn vriend en zien wat de dag ons brengt.

Waar kennen mensen jou nog meer van?

Mensen kennen mij nog meer van BNI Den Haag, een zakelijke netwerkorganisatie die wekelijks bij elkaar komt.

Hoe heet jouw bedrijf én wat doet jouw bedrijf?

Mijn bedrijf heet Air meets Water. Air meets Water brengt vreugde en liefde in relaties van anderen. Als relatiespecialist leer ik mensen in een liefdesrelatie hoe zij gedrag ontwikkelen, waardoor zij (nog) gelukkiger worden in de liefde voor en met elkaar.

Hoe lang bestaat je bedrijf al?

Air meets Water bestaat sinds september 2018.

Waarom ben je ondernemer geworden en waarom juist in deze branche?

Na 15 jaar te hebben gewerkt als jurist heb ik in 2015 het roer omgegooid om een eigen bedrijf in coaching en mediation te starten. In eerste instantie gericht op coaching van juristen. Na 3 jaar heb ik ook als ondernemer het roer omgegooid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.