Met deze simpele stap blaas jij je relatie weer nieuw leven in

Wees eens eerlijk: Hoe vaak heb jij échte aandacht voor je lief?

Stellen in Nederland brengen gemiddeld 9 minuten per dag met elkaar door in onverdeelde, exclusieve tijd. Naast elkaar slapen of tv kijken telt niet mee. Voor stellen die allebei een baan hebben is dat 7 minuten. 7 Minuten! Nog geen half procent van je tijd per dag met misschien wel de belangrijkste persoon in je leven. Dan is het niet zo gek dat er zoveel relaties stuk gaan.

Vind jij het belangrijk dat je relatie goed blijft? Lees dan met welke simpele stap jij en je lief aandacht voor elkaar maken, waardoor de sprankel terugkomt in je relatie. 

Geen goede relatie zonder tijd en aandacht voor elkaar

Tijd en aandacht voor elkaar, een goede relatie kan niet zonder. Alleen leggen we de prioriteit in ons dagelijks leven vaak ergens anders, bij werk of de kinderen. Het gevolg: koppels leven langs elkaar heen, nemen hun relatie als vanzelfsprekend aan. Tot het moment dat ze beseffen dat ze elkaar uit het oog verloren zijn. Ze leven meer samen als huisgenoten dan als geliefden. Voor een aantal koppels een reden om een punt achter hun relatie te zetten. Andere stellen besluiten om te investeren in elkaar. Zij willen samen weer gelukkig zijn en een liefdevolle relatie hebben.

Hoe Inge en Bart uit elkaar waren gegroeid

Inge en Bart zijn een goed voorbeeld van een stel die elkaar weer gevonden hebben door aandacht te geven aan elkaar.
Ze zijn 12 jaar samen. In het begin van hun relatie deden ze veel dingen met elkaar, spontaan een weekendje weg, uit eten, naar de bioscoop. De laatste jaren leefden ze steeds meer langs elkaar heen. Zwemlessen van de kinderen, de sportschool om fit te blijven, etentjes met vrienden en werk dat veel tijd en energie vraagt. Ze hadden het druk met alle ballen hooghouden. Tot het moment dat ze elkaar nog nauwelijks spraken en steeds minder van elkaar wisten waar ze mee bezig waren.

Deze simpele stap heeft de relatie van Inge en Bart nieuw leven ingeblazen

Toen ze bij mij kwamen zaten ze met hun handen in het haar. Ze hielden nog steeds van elkaar, ze wilden bij elkaar blijven, maar wisten niet hoe ze weer gelukkig moesten worden.

Door hun drukke leven waren Inge en Bart vergeten om échte aandacht aan elkaar te geven. Ze deden geen moeite meer voor de ander. Om dat te veranderen gaf ik ze de opdracht om 1 avond in de week in te plannen als ‘hun’ avond. Deze avond moesten ze iets anders doen dan wat ze normaal deden.

Ze gingen wandelen, naar de bioscoop, naar een concert, uit eten en ‘ouderwets’ spelletjes spelen. Door deze avonden ontdekten ze weer hoe leuk ze elkaar vinden en hoe fijn het is om dingen samen te doen. Dat waren ze vergeten. Het heeft ze dichter bij elkaar gebracht. Het mooie was dat niet alleen Inge en Bart blij waren, ook hun kinderen waren een stuk vrolijker.

Inge en Bart zijn weer gelukkig met elkaar

Inge en Bart hebben hun relatie weer op plaats 1 gezet. ‘Hun’ avond hebben ze erin gehouden. Ze kijken er elke week naar uit. En niet onbelangrijk…de telefoon gaat uit op deze avond. Ze hebben volledige aandacht voor de ander. Een simpele stap die hun relatie positief heeft veranderd. Als ze nu na een dag thuiskomen krijgen ze weer een warm gevoel voor elkaar.

En jij?

Hoeveel aandacht hebben jij en je lief voor elkaar? Wil jij je relatie nieuw leven inblazen en weten welke stap jij het beste kunt zetten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Mail mij op astrid@airmeetswater.nl of bel 06-49779131.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.