Artikel The Optimist 12 juli 2022

Hoe gezond is je verstand?

De maatschappij is gericht op ratio en luisteren naar je verstand. Maar luisteren naar je verstand is pas gezond als je je gevoel er ook bij betrekt. Hoe dit kan leiden tot een mooiere wereld lees je in mijn artikel voor The Optimist.

Lees hieronder het artikel.

Spreker Happy Spirit Days 11 juni 2022

Begin van dit jaar sprak ik voor mezelf de wens uit om een keer op een spiritueel festival te staan. Vervolgens werd mijn aandacht weer getrokken naar andere dingen. Tot ineens de kans voorbij kwam, ik ‘m pakte en nu komt mijn wens uit!

11 Juni spreek ik over zelfliefde en innerlijke vrijheid op Happy Spirit Days. Ik neem je mee op mijn pad naar innerlijke vrijheid. Het is de weg van vastzitten, gevangen voelen als jurist in een wereld waar ik geen uitweg wist, mezelf niet kunnen voelen, naar vrijheid, spelen en creatie.

De enige weg naar vrijheid is de weg naar binnen. Hoe? Met zelfliefde. Zelfliefde is meer dan alleen leuke dingen doen voor jezelf. Het is jezelf helemaal zien in alles wat er is. De mooie en minder mooie dingen. Alles omarmen. En weten dat je het kunt transformeren, omdat je weet wat er in je speelt. Juist door het aan te kijken. Met zachtheid en lichtheid en door te spelen en creëren vanuit jezelf. Luister je mee?

• Zaterdag 11 juni 2022
• Tijd: 14:45 – 15:45
• Locatie: praathuis / The Optimist Podium

Klik hier voor tickets en meer informatie.

Artikel The Optimist – no.204 – mei/juni 2022

Jarenlang was ik op zoek naar vrijheid. Ik zocht het buiten mezelf. Daar vond ik het niet. De lockdown leerde mij een waardevolle les. Vrijheid vind je alleen door naar binnen te keren. De oplossing zit in je hart.

Ik schreef er een artikel over voor The Optimist. En ben supertrots dat deze geplaatst is de editie The Optimist van mei/juni 2022. Lees hieronder het artikel.

Link naar het artikel:

Opiniestuk The Optimist 17 april 2021

Schrijf een opiniestuk over jouw doorn in het oog. En sluit af met een sprankje hoop. Deze uitdaging kreeg ik van mijn publiciteitscoach Linda Graanoogst. O ja, en morgenochtend moet het af zijn. En weet dat het universum actie beloond.

Mijn actie is beloond. Op 17 april 2021 is mijn artikel ‘Bewust op zoek naar vriendelijkheid en liefde’ in The Optimist gepubliceerd. Ik ben trots en dankbaar.

Benieuwd naar mijn doorn in het oog op papier te zetten, met een sprankje hoop 🌟?

Interview RTL Nieuws

Veel relaties sneuvelen in coronatijd. Wat kun je doen om te zorgen dat jouw relatie de coronacrisis wel overleefd? Over deze vraag ben in maart 2021 ik geïnterviewd door RTL Nieuws.

Nieuwsgierig? Lees het artikel over 2 vrouwen van wie de relatie corona niet heeft overleefd. En mijn 3 tips om een coronabreuk te voorkomen.

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5221931/voorkom-coronabreuk-relatie-liefde-voorbij-coronacrisis-geen-perspectief

Interview Telegraaf

Voor de rubriek Kasboek in de Telegraaf ben ik in februari 2021 geïnterviewd. Lees hieronder het artikel.

Interview Famme.nl

Op 28 januari 2021 ben ik geïnterviewd door Famme.nl over het belang van bewuste aandacht voor een goede relatie. Lees het artikel met 5 Simpele manieren om je partner bewuste aandacht te geven – dag in, dag uit. Laat je inspireren door de tips.

Klik hieronder om het artikel te lezen.