Hoe trouw ben jij?

Weten wat ik wil, doen wat ik wil, leven zoals ik het wil.

Houden van mezelf met alles wat er is.

Luisteren naar mijn hart en mijn hart volgen.

Los van wat anderen ervan vinden.

Dit geeft mij vrijheid.

Een van mijn grootste uitdagingen

Tegelijkertijd is het is een van mijn grootste uitdagingen. Trouw zijn aan mezelf. Trouw zijn aan de liefde en innerlijke stem van mijn hart. En mij niet laten leiden door de mening van anderen.

Is dit herkenbaar voor jou?

Vind de innerlijke stem van jouw hart

We leven met anderen. Beïnvloeding door anderen is onvermijdelijk. Maar de waarheid wie jij echt bent zit bij jou van binnen. 

De behoefte om aardig gevonden te worden, jezelf aan te passen, conflicten te vermijden en begrepen te worden, leidt je weg van de innerlijke stem van jouw hart. Het leidt je weg om deze stem serieus te nemen.

Er gaat teveel tijd verloren als jij je leven laat leiden door wat anderen vinden. Je kunt geïnspireerd zijn door verhalen van anderen, leren wat anderen vertellen. Maar keer steeds weer terug naar de innerlijke stem van je hart voor jouw waarheid. 

Stel jezelf de volgende vragen

Neem vandaag een moment voor jezelf. Keer naar binnen. Stel jezelf de volgende vragen:

Waarin laat ik me leiden door anderen?

Waarin ben ik trouw aan mezelf?

Onderzoek het en kijk er zonder oordeel naar.

Neem vervolgens één actie waarin je je innerlijke stem volgt.

Wil jij leren luisteren naar jouw innerlijke stem? Kom dan op 24 april naar de Inspiratiemiddag Zelfliefde & Joy. Een middag waarin jij centraal staat en je je mag laten leiden door jezelf. Een middag waarin je leert hoe je meer zelfliefde en joy in je leven creëert, ook als het tegenzit.

Geef jezelf deze middag cadeau. Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Ik kijk er naar uit jou te zien bij de Inspiratiemiddag.

Liefs 💛

Astrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.