Hoe je gelukkig bent met een extraverte partner als je zelf introvert bent

Lang dacht ik dat ik saai was. Omdat ik liever met een boek op de bank zit dan naar een feestje ga. Dat leidde nog wel eens tot onbegrip in mijn liefdesrelaties. Bij de vraag ‘wat gaan we doen dit weekend?’, kreeg ik al een knoop in mijn buik. Na een week werk had ik behoefte aan rust, terwijl mijn partner er juist op uit wilde.

Nu weet ik dat ik de bank en het boek nodig heb om op te laden. Ik ben introvert en deze ontdekking heeft grote invloed gehad op mijn leven en mijn relaties.

Podcast aflevering 1: de impact van introvert- en extravert zijn op relaties

In deze (allereerste 😊!) aflevering van mijn podcast leert Katja Soors ons wat de impact is van introvert- en extravert zijn op relaties (liefde, werk, kinderen). Katja is introvert, eigenaar van Introvate en expert op het gebied van introversie.

Klik hier om de podcast te luisteren.

Dit leer je in de podcast

Ik ben super enthousiast over de podcast. Katja geeft ons zoveel waardevolle informatie over introvert- en extravert zijn en de invloed daarvan op relaties. Op liefdesrelaties, maar ook op andere relaties, zoals de relatie met kinderen.

Zo leer je in de podcast:

  • De vraag die je jezelf kunt stellen of je introvert of extravert bent.
  • Wat het grootste en schadelijkste misverstand over introvert zijn is.
  • Wat beter is voor je relatie, of je allebei introvert of extravert bent of juist verschillend.
  • Wat de grootste ergernis is tussen stellen waarvan de een introvert en de ander extravert is.
  • De valkuil als je beiden introvert bent.

En er is nog meer 😀!

Katja geeft ook praktische en waardevolle tips hoe je elkaar kunt liefhebben als de een introvert en de ander extravert is.

Heb je kinderen?

Luister dan tot het einde van de podcast. Daar vertelt Katja wat ouders voor hun kind kunnen betekenen als je kind de introverte voorkeur heeft.

Wil je meer leren over introversie?

Voel jij je na het luisteren van deze podcast geïnspireerd en wil je je verder verdiepen in het onderwerp introversie? Dan heeft Katja 2 boekentips voor jou:

Susan Cain: ‘Stil, de kracht van introvert zijn in een wereld die niet ophoudt met kletsen’

Marti Olsen Laney: ‘Introvert, groeien in een extraverte wereld’.

Wil jij leren wat de impact is van introvert- en extravert zijn op je relaties? Wacht niet langer en luister de podcast door op de afbeelding te klikken.

Veel luisterplezier!

Ik ben benieuwd wat je van de podcast vindt. Laat je hieronder een reactie achter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.