Artikel The Optimist – no.204 – mei/juni 2022

Jarenlang was ik op zoek naar vrijheid. Ik zocht het buiten mezelf. Daar vond ik het niet. De lockdown leerde mij een waardevolle les. Vrijheid vind je alleen door naar binnen te keren. De oplossing zit in je hart.

Ik schreef er een artikel over voor The Optimist. En ben supertrots dat deze geplaatst is de editie The Optimist van mei/juni 2022. Lees hieronder het artikel.

Link naar het artikel:

Opiniestuk The Optimist

Schrijf een opiniestuk over jouw doorn in het oog. En sluit af met een sprankje hoop. Deze uitdaging kreeg ik van mijn publiciteitscoach Linda Graanoogst. O ja, en morgenochtend moet het af zijn. En weet dat het universum actie beloond.

Mijn actie is beloond. Op 17 april 2021 is mijn artikel ‘Bewust op zoek naar vriendelijkheid en liefde’ in The Optimist gepubliceerd. Ik ben trots en dankbaar.

Benieuwd naar mijn doorn in het oog op papier te zetten, met een sprankje hoop 🌟?

Interview RTL Nieuws

Veel relaties sneuvelen in coronatijd. Wat kun je doen om te zorgen dat jouw relatie de coronacrisis wel overleefd? Over deze vraag ben in maart 2021 ik geïnterviewd door RTL Nieuws.

Nieuwsgierig? Lees het artikel over 2 vrouwen van wie de relatie corona niet heeft overleefd. En mijn 3 tips om een coronabreuk te voorkomen.

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5221931/voorkom-coronabreuk-relatie-liefde-voorbij-coronacrisis-geen-perspectief

Interview Telegraaf

Voor de rubriek Kasboek in de Telegraaf ben ik in februari 2021 geïnterviewd. Lees hieronder het artikel.

Interview Famme.nl

Op 28 januari 2021 ben ik geïnterviewd door Famme.nl over het belang van bewuste aandacht voor een goede relatie. Lees het artikel met 5 Simpele manieren om je partner bewuste aandacht te geven – dag in, dag uit. Laat je inspireren door de tips.

Klik hieronder om het artikel te lezen.