Relatiecoaching

Lopen jullie vast in de liefde of wil je dat jullie liefde nóg gelukkiger wordt? Schakel mij in als relatiecoach. In een aantal coachsessies gaan we samen aan de slag om te ontdekken op welke manier jullie je relatie kunnen verbeteren. De sessies zijn voor zowel stellen die vastlopen in hun relatie als voor stellen die hun liefde willen verdiepen. Elk traject wordt op maat samengesteld; elke relatie en elk individu is tenslotte uniek.

Ruimte voor verbinding

Door met elkaar het gesprek aan te gaan, achterhalen we –in het geval jullie elkaar zijn kwijtgeraakt- waar de kern van het probleem zit. Maar dat niet alleen, minstens zo belangrijk is het achterhalen van de goede eigenschappen en karaktertrekken van elkaar. Wat verbindt jullie? Samen maken we van jou en je partner een (nog) sterker team. We zorgen ervoor dat de verbinding weer ontstaat en er nieuw begrip voor elkaar komt. We laten de liefde weer stromen.

Resultaat

Het resultaat is dat je weer warm wordt wanneer je elkaar aankijkt. Jullie begrijpen elkaar weer en voelen je door de ander geaccepteerd, gehoord en gezien. Jullie voelen je weer belangrijk voor de ander en hebben plezier met elkaar. De verbinding is terug en jullie relatie is hechter en veiliger dan voorheen.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op, zodat ik jullie kan uitleggen hoe dit coachtraject eruitziet.