Liefdesvragen Spel

Wil jij je relatie op een speelse manier verdiepen? Dat is met het Liefdesvragen Spel echt iets voor. 75 Inspirerende, verdiepende en uitdagende vragen, die jou en je partner dichter bij elkaar brengen. Door de vragen te beantwoorden testen jullie je kennis over elkaar, kom je dingen te weten die je nog niet wist en delen jullie dromen en verlangens. Met deze vragen verdiep je de band met je partner.

Online training Talen van de Liefde

Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom sommige stellen het altijd zo leuk met elkaar hebben, dat de liefde eindeloos is en dat jij en je partner steeds weer in dezelfde discussies belanden? 

Ik heb een methode ontdekt waarmee je een Gelukkige en Liefdevolle Relatie creëert. 

Met deze methode begrijp je direct waarom jij en je partner telkens tegen dezelfde irritaties, discussies en problemen aanlopen en wat je NU kan doen om dit te verhelpen zodat je je weer gewaardeerd en geliefd voelt. 

Dit is de grootste reden dat relaties mislukken terwijl je wel van elkaar houdt. 

Iedereen snapt dit maar bijna niemand past het op de juiste manier toe.

Relatiecoaching

Loop je vast in je relatie of wil je dat je relatie nóg gelukkiger wordt? Schakel mij in als relatiecoach. In een aantal coachsessies gaan we samen aan de slag om te ontdekken op welke manier jullie je relatie kunnen verbeteren. De sessies zijn voor zowel stellen die vastlopen in hun relatie als voor stellen die hun liefde willen verdiepen. Elk traject wordt op maat samengesteld; elke relatie en elk individu is tenslotte uniek.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op, zodat ik jullie kan uitleggen hoe dit coachtraject eruitziet.