DE 6 LEUKSTE CADEAU’S VOOR VALENTIJNSDAG!

Valentijnsdag komt eraan! Heb jij al een mooi cadeau om je lief te verrassen?

Vind je het lastig kiezen? In dit artikel geef ik je 6 tips om je partner een onvergetelijk cadeau te geven.

Tip 1: Wees complimenteus!

Overstelp je lief op Valentijnsdag elk uur met een compliment. ‘Je ziet er prachtig uit’, ‘ik ben trots op je’, ‘je bent de mooiste’, ‘ik waardeer het dat je altijd zo lekker voor me kookt’, ‘ik weet zeker dat je het kunt’, stuur een emoji hartje per app (als je er één stuurt dan klopt het hartje, hoe romantisch ?). Je lief bloeit helemaal op!

kop koffie met good morning erin geschreven

Tip 2: Geef aandacht!

Neem je partner ’s avonds mee uit eten in jullie favoriete restaurant en geef hem/haar je onverdeelde aandacht. Geen telefoons, geen kinderen, alleen jij en je lief. Deel met elkaar 3 dingen die gebeurd zijn die dag en hoe je je daarover voelt. Luister naar elkaar, weersta de afleiding om toch op je telefoon te kijken! Gelukkiger kun je je partner niet maken.

man en vrouw zitten tegenover elkaar met een kop koffie en kijken elkaar liefdevol aan.

Tip 3: Geef het droomcadeau!

Koop het cadeau waar je lief al heel lang van droomt. Of – nog beter – gooi je creativiteit in de strijd en maak iets waar je je partner mee verrast. Het hoeft niet groot te zijn – een zelfgemaakte tekening of collage met daarop alles wat je leuk vindt aan je partner, of een zelf geplukte bos bloemen – het feit je aan hem of haar gedacht hebt en het óók nog eens zelf hebt verzonnen en gemaakt, zal je lief doen stralen.

een persoon maakt zelf ronde dingen die blauw worden geschilderd

Tip 4: Wees zorgzaam!

Leg je lief de hele dag in de watten door voor hem of haar te zorgen. Maak een lekkere kop koffie, zorg dat de vaatwasser is uitgeruimd, zet de vuilniszak buiten, kook iets lekkers, ruim de vaatwasser weer in, doe de was. En doe het met liefde. Je partner zal zich als een koning of koningin voelen.

Tip 5: Geef een knuffel!

Elke keer als je langs je lief loopt, raak hem of haar dan even aan. Even de hand vastpakken, een knuffel, een kus, een omhelzing. Je partner zal weer helemaal warm worden van binnen als hij of zij je ziet.

Welk cadeau is nu het beste?

Ik hoor je al denken, leuk al die tips, maar welk cadeau is voor mijn lief het beste? Want je kan je partner de hele dag overladen met complimenten, maar als hij/zij na het zoveelste compliment geïrriteerd reageert en zegt dat je nu wel een keer moet ophouden, dan ben je niet blij. Dan valt je cadeau waar je zo je best voor doet in duigen. En dat is niet wat je wilt.

Om een onvergetelijk cadeau te geven is het belangrijk dat je weet welke liefdestaal je partner spreekt. Gary Chapman heeft ontdekt dat er 5 manieren zijn waarop mensen hun liefde uiten en ervaren. Namelijk door positieve woorden, samen zijn, cadeaus krijgen, zorgen/dienstbaarheid en lichamelijk contact. Als jij je op een andere manier uitdrukt dan je partner, komt de liefde soms niet over. En dat wil je niet, zeker niet op Valentijnsdag!

Het allerbeste cadeau wat je aan je lief kunt geven is dan ook mijn 6e tip:

Tip 6: Workshop De talen van de liefde!

Kom samen met je partner naar de workshop ‘De talen van de liefde’ op 16 februari 2019 op een romantische locatie in Den Haag.

Tijdens de workshop leer je welke 5 liefdestalen er zijn. Je ontdekt op welke manier jij en je partner jullie liefde uiten.

Wat levert de workshop op?

Je leert elkaar nog beter kennen, je krijgt nieuwe inzichten waardoor je relatie nog leuker worden, je gaat vol met ideeën naar huis om je relatie fris te houden, je begrijpt beter waardoor misverstanden ontstaan en je brengt verdieping in je relatie. En bovenal is het een leuke middag samen met je partner, waar je alle aandacht en tijd voor elkaar hebt.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor jou als je het belangrijk vindt dat je relatie goed blijft en om aandacht voor elkaar te houden. Het is de perfecte gelegenheid om op een lichte en ontspannen manier je relatie te verdiepen.

De workshop wordt gegeven op 16 februari 2019 van 15.00 – 18.00 uur in het Paleis Hotel, midden in het centrum van Den Haag. Alle mogelijkheden in de buurt om na de workshop na te praten met elkaar tijdens een romantisch diner. Een dag voor jullie samen!

En natuurlijk als je je lief het perfecte Valentijnscadeau wilt geven.

Klik op deze link om je in te schrijven voor de workshop ‘De talen van de liefde’ of voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.