Inspiratiemiddag Zelfliefde & Joy

Wil jij een leven geïnspireerd door liefde, joy en verbinding?

Wil jij de vrijheid voelen om te zijn wie je écht bent?

Tijdens de inspiratiemiddag ontdek jij hoe je meer zelfliefde en joy in je leven ervaart. Je maakt een diepgaande reis in jezelf, zonder dat het te zwaar wordt. Een positieve middag helemaal voor jezelf.


Workshop De Trossen Los

Als alles mogelijk is en je weet zeker dat je niet kunt falen. Wat zou jij dan doen?

Doe je dan hetzelfde als nu? Of heb je nog diepe verlangens waar je geen aandacht aan geeft. Omdat je bijvoorbeeld denkt dat je geen tijd hebt, of omdat het niet mogelijk of realistisch is.

Je krijgt wat je vraagt. Je vraagt alleen niet altijd wat je diep van binnen wilt. Het is tijd om te ontdekken wat je werkelijk gelukkig en blij maakt. Niet wat anderen van je verwachten of wat je geleerd hebt, maar wat je echt werkelijk wilt. Alles is mogelijk als het komt vanuit je hart.

Op zondagmiddag 18 september stellen Martine Hamstra en ik onze deuren en harten open om jou mee te nemen in jouw diepste verlangens. Je gaat op avontuur in jezelf. Er zijn geen grenzen. Laat je verrassen door jezelf. Je duikt in jouw creatieve en intuïtieve onderbewuste en verbreedt je horizon. Alles is mogelijk.


Individuele coaching

Als coach ga ik graag met je op zoek naar antwoorden op de vragen ‘Wie ben ik werkelijk?’, ‘Wat wil mijn hart?’ en ‘Hoe ziet mijn leven eruit als ik leef zoals ik het wil?’.

Ik ga met je op zoek naar de liefde en vreugde in jezelf en naar wat jou 100% het gevoel geeft ‘ja, ik leef’! Ik inspireer je om naar jezelf te kijken, om jezelf te leren kennen, leuk te vinden en jezelf te accepteren precies zoals je bent.

Het coachtraject verruimt je bewustzijn, zodat jij

  • Keuzes maakt die bij jou passen
  • Met jouw uniekheid en talenten de wereld kunt verrijken
  • Met kracht en vertrouwen in het leven staat
  • Het leven creëert dat je echt wilt

Spreekt je dit aan? Neem dat contact met mij op. Dan plannen we een gratis kennismakingssessie. Om te bekijken of we een klik hebben en om je vraag te bespreken.


Liefdesvragen Spel

Wil jij je relatie op een speelse manier verdiepen? Dat is met het Liefdesvragen Spel echt iets voor. 75 Inspirerende, verdiepende en uitdagende vragen, die jou en je partner dichter bij elkaar brengen. Door de vragen te beantwoorden testen jullie je kennis over elkaar, kom je dingen te weten die je nog niet wist en delen jullie dromen en verlangens. Met deze vragen verdiep je de band met je partner.


Relatiecoaching

Loop je vast in je relatie of wil je dat je relatie nóg gelukkiger wordt? Schakel mij in als relatiecoach. In een aantal coachsessies gaan we samen aan de slag om te ontdekken op welke manier jullie je relatie kunnen verbeteren. De sessies zijn voor zowel stellen die vastlopen in hun relatie als voor stellen die hun liefde willen verdiepen. Elk traject wordt op maat samengesteld; elke relatie en elk individu is tenslotte uniek.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op, zodat ik jullie kan uitleggen hoe dit coachtraject eruitziet.